The World‘s Number 1 in Sports Retailing.

Zima je že tukaj. Elan je tudi letos pripravil odlično ponudbo za celo družino! #mismučamo

 

ELAN AMPHIBIO 11

Tudi v letošnji zimi smuči Elan prisegajo na tehnologijo Amphibio 4D. To je pravzaprav nadgradnja pred nekaj leti predstavljene in pogosto nagrajene tehnologije Amphibio, ki je v smučarski svet vnesla povsem nove dimenzije vsestranskosti.

Bistvo Amphibia je levo-desna tehnologija, ki v eni smučki združuje rocker in camber. S pomočjo teh smuči je možno vleči tako dolge kot kratke zavoje, odlično pa se znajdejo na različnih vrstah snežnih podlag. Smuči s tehnologijo Amphibio 4D pa se ne razlikujejo le na levi in desni strani, temveč tudi spredaj in zadaj. Sprednji konveksni del omogoča natančnejši vstop v zavoj, zadnji konkavni del pa pomaga pri izstopu iz zavoja in navezavi v nov zavoj.

S pomočjo Dual Shape Titaniuma pa so občutno povečali torzijsko togost smuči, znižali težo za deset odstotkov in za kar trideset odstotkov povečali absorbcijo vibracij. 

ELAN DELIGHT SPORT

Letošnjo sezono so pri Elanu dodatno razširili in izboljšali linijo ženskih smuči Delight, ki navdušujejo s svojo izjemno nizko težo in prekrasnim dizajnom. 

Za osnovo ženske smučke Elan Delight Sport so vzeli najlažjo žensko smučko na svetu. Tako jih boste enostavno nesle od parkirišča do smučišča, še bolj enostavno pa je z njimi rezanje zavojev.

Naj vas nežen izgled ne zavede. Ta bela lepotica vas nikoli in nikjer ne bo pustila na cedilu. Odlične vozne lastnosti in neverjetno nizko težo so dosegli z uporabo edinstvene tehnologije SlimShape, ki poskrbi tudi za optimalen prenos energije s smučarke na smučko, za enostavne zavoje pa poskrbi profil Early Rise Rocker.

Končni rezultat je neverjetno lahka, uravnotežena in lahkotna smučka z dobro odzivnostjo in oprijemom robnikov. 

 

ELAN U-FLEX

Serija smuči Elan Junior vrača otroke na sneg! Z ekskluzivno tehnologijo U-Flex, zaradi katere so smuči 25% bolj upogljive kot ostale smuči na trgu, so pri Elanu dosegli še več lahkotnosti in svobode pri prvih korakih na snegu. 

Lahka sredica Synflex in konstrukcija Full Power Cap v kombinaciji s profilom Early Rise Rocker pa bo poskrbela za kar največ svobode in zabave na snegu.
To so idealne smuči za mlade junake, saj omogoča hiter prehod na pravo rezanje zavojev. 

Model Sky bo s svojim nežnim in barvitnim videzom navdušil predvsem dekleta.

Med tem, ko model Jett odet v bolj fantovske barve. 

Ulovi avto VW Tiguan in se poteguj za super nagrade!

Spremljaj Aktualov in Intersportov facebook profil in izvedel boš, kje bo Elanov VW Tiguan parkiran! Naredi selfie z avtom, nato pa fotografijo s svojim imenom, priimkom in telefonsko številko pošljite na elan@radioaktual.si.

Tako lahko sodeluješ v nagradni igri, ki smo jo pripravili skupaj z Radiem Aktual in Elanom. Vsak teden bomo ižrebali potovalni kovček in vikend najem vrhunskih Elanovih smuči za celo družino ali družbo štirih!

Vsi sodelujoči v tedenskih žrebanjih pa se potegujete še za glavno nagrado: najem apartmaja, smučarske vozovnice in najem učitelja smučanja!

 

Lokacije in termini žrebanja so:

18.11.2017           Mercator Center Ljubljana-Šiška, 16:00 - 20:00

30.11.-3.12.2017 Sejem snežinka; Gospodarsko razstavišče Ljubljana

9.12.2017             Intersport Ljubljana BTC, 16:00-20:00

16.12.2017           Mercator cente Novo mesto, 16:00-20:00

23.12.2017           Mercator center Ljubljana-Šiška, 16:00-20:00

 

Tedensko nagrado je potrebno obvezno prevzeti na lokaciji žrebanja. Poslušajte Radio aktual in izvedeli boste, kje bo v četrtek in petek pred žrebanjem parkiran avto VW Tiguan, ki se bo nahajal v tistem kraju, kjer bo potekalo žrebanje. 

Glavno žrebanje bo potekalo 13.1.2018 pred prodajalno Intersport v BTC.
Glavna nagrada je:
1x najem apartmajev v Kranjski Gori v času zimskih počitnic
1x smučarske vozovnice za celo družino za en teden v času zimskih počitnic
1x najem učitelja smučanja v času zimskih počitnic