The World‘s Number 1 in Sports Retailing.

KLUB INTERSPORT

UGODNO ZA ČLANE KLUBA MARCA

                               

Postani član kluba Intersport

Klub INTERSPORT je namenjen vsem, ki prisegate na aktivno preživljanje prostega časa, skrbite za svoje dobro počutje in zdravje in verjamete, da je to pot, po kateri se pride do bolj kakovostnega življenja. Z raznovrstnimi informacijami in nasveti strokovnjakov Klub širi obzorja, omogoča izmenjavo izkušenj in informacij, druženje na izbranih dogodkih in podobno. Ugodnejši nakup športne opreme in storitev v prodajalnah INTERSPORT ter pri partnerjih Kluba članom omogoča, da se boste s svojim športom ukvarjali še raje, še bolj pogosto in pri tem kar najbolj uživali.

POSTANI ČLAN KLUBA INTERSPORT!

Postani član Kluba INTERSPORT in uživaj številne ugodnosti, ki jih bomo vsak mesec pripravljali posebej za člane Kluba. Včlanitev in članstvo v Klubu sta brezplačna. Klub INTERSPORT deluje v sistemu Pika kartice, zato ob koriščenju ugodnosti v prodajalnah INTERSPORT ali pri partnerjih Kluba predložite vašo Pika kartico, na katero ste dodali nalepko Kluba INTERSPORT.

Kaj vam prinaša članstvo v Klubu INTERSPORT?

Člani Kluba INTERSPORT ste deležni številnih ugodnosti in popustov, ki jih lahko unovčite s Pika kartico. Kot član Kluba prejmete v prodajalnah INTERSPORT nalepko Kluba, ki jo nalepite na vašo Pika kartico. Z njo izkazujete članstvo v prodajalnah INTERSPORT ter pri partnerjih, ki prav tako nudijo članske ugodnosti. Spodaj je naštetih le nekaj stalnih ugodnosti, vse aktualne ugodnosti pa bomo objavljali v rubriki Ugodnosti, izbrane pa sporočali tudi preko e-maila ali po drugih komunikacijskih kanalih.

  • Posebni članski popusti pri nakupu športne opreme in storitev ki jih bomo mesečno pripravljali v prodajalnah INTERSPORT.
  • Posebni članski popusti in druge ugodnosti pri storitvah kot so servisi, članarine, štartnine in podobno pri partnerjih Kluba.
  • Brezplačna dostava fitnes naprav po Sloveniji (dostava do vhodnih vrat hiše oz. do vhodnih vrat večstanovanjskega objekta/bloka)
  • Zbiranje in unovčevanje pik s Pika kartico v prodajalnah INTERSPORT, prodajalnah Mercator in v drugih prodajalnah, ki so vključene v sistem Pika kartice.
  • Uveljavljali boste lahko popuste pri posebnih ponudbah strateških partnerjev v sistemu Pika kartice