The World‘s Number 1 in Sports Retailing.

Včlani s v Klub Intersport

 Klub INTERSPORT deluje v sistemu Pika kartice, zato ob koriščenju ugodnosti v prodajalnah INTERSPORT ali pri partnerjih Kluba predložite vašo Pika kartico, na katero ste dodali nalepko Kluba INTERSPORT.

Če Pika kartice še nimate, v prodajalnah INTERSPORT izpolnite pristopnico za modro ali zeleno Pika kartico, ki jo oddate na prodajnem mestu ali pošljete po pošti. Ko boste prejeli kartico po pošti na dom, se oglasite v prodajalni INTERSPORT, kjer boste izpolnili še prijavnico za Klub INTERSPORT in prejeli nalepko Kluba, ki jo nalepite na vašo Pika kartico. Prijavnico za Klub INTERSPORT si lahko natisnete tudi na tej spletni strani in jo skenirano po elektronski ali po običajni pošti pošljete na naslov Kluba, nato pa ob naslednjem obisku prodajalne INTERSPORT prejmete še nalepko Kluba.

Pristopnico za modro Pika kartico lahko izpolnite in tudi v elektronski obliki. Več na http://www.mercator.si/si/pika/kartice/

Če Pika kartico že imate, izpolnite samo prijavnico za Klub INTERSPORT v najbližji prodajalni Intersport ali pa natisnite prijavnico tukaj.

Včlanitev s prijavnico

Če ste že imetnik Pika kartice, izpolnite le prijavnico za vključitev v Klub INTERSPORT, ki jo dobite v katerikoli prodajalni INTERSPORT v Sloveniji. Prijavnico izpolnite in jo pustite v prodajalni ali jo pošljite na spodnji naslov. Do prijavnice lahko dostopate tudi s klikom na PRIJAVNICA. Prijavnico natisnite, izpolnite in pošljite na spodnji naslov.

Poslovni sistem Mercator, d. d.,
Klub INTERSPORT,
Dunajska cesta 107,
1000 Ljubljana

Ob naslednjem obisku prodajalne INTERSPORT vam bodo v prodajalni izročili nalepko Kluba INTERSPORT, ki jo boste nalepili na svojo Pika kartico.