The World‘s Number 1 in Sports Retailing.

Nakupi s Pika kartico in določeno število zbranih pik vam prinaša PRIHRANEK v vrednosti 5, 50 ali celo 210 evrov!

Pikine ugodnosti v Intersportu

S Pika kartico lahko zbirate in unovčujete bonitetne pike tudi ob nakupu v INTERSPORT-u. Poleg tega za vas vsak mesec pripravljamo številne ugodnosti, da bi imetniki Pike kartice pri nakupih v prodajalnah INTERSPORT prihranili.

 

S PIKO NAKUPUJ NA OBROKE V INTERSPORTIH PO SLOVENIJI IN V SPLETNI TRGOVINI
Z zeleno ali zlato Pika kartico lahko nakup na obroke poravnate v do 12 obrokih in to brez obresti!
 

Nakup na obroke je v celoti brezplačen - izdajatelj vam ne bo zaračunaval nobenih obresti ali kakršnihkoli drugih stroškov. Pri obročnem odplačevanju bonitetne pike prejmete le za prvi obrok, ki mora biti višji ali enak naslednjim obrokom.

Če torej nameravate opraviti večji nakup na obroke, vam svetujemo, da si predhodno zagotovite zadosten limit. O višini limita ste obveščeni z mesečnimi obvestili, za njegovo povišanje pa se lahko dogovorite na brezplačni telefonski številki 080 20 80 v času uradnih ur, ali pisno po pošti, telefaksu ali elektronski pošti.

Pogodbo za obročno odplačevanje sklenete na prodajnem mestu preko POS terminala Največji znesek mesečnega obroka omejuje limit na kartici.

 

Postopek za predčasno poplačilo kupnine

Imetnik kartice se lahko kadarkoli odloči poplačati preostanek kupnine določene s pogodbo o prodaji blaga na obroke (brez pogodbenih obresti in brez stroškov).

Imetnik kartice natisne in izpolni Zahtevek za saldacijo in predčasno poplačilo kupnine določene s pogodbo o prodaji blaga na obroke in ga podpisanega pošlje po telefaksu št. 01 560 1072 ali navadni pošti na naslov Poslovni istem Mercator, d.d., Kontaktni center Mercator, Dunajska cesta 107, 1000 Ljubljana.

Izdajatelj kartice na osnovi prejetega zahtevka opravi saldacijo pogodbe. V kolikor je bila saldacija pogodbe uspešno opravljena, prejme imetnik kartice z naslednjim rednim mesečnim obvestilom tudi obvestilo o obračunanih zapadlih obrokih, ki je dokončno. V kolikor pa kateri od pogojev za predčasno poplačilo kupnine ni izpolnjen in saldacije ni mogoče opraviti, o tem obvesti imetnika kartice.

Izvršene saldacije nakupa na obroke ni mogoče preklicati ali ponovno obnoviti v plačilo na obroke. Imetnik kartice je v skladu s 7. členom Splošnih pogojev dolžan poravnati obračunane obveznosti z naslova Pika kartice.