The World‘s Number 1 in Sports Retailing.


Več kot 30 let izkušenj v pohodništvu

Oprema za pohodništvo McKINLEY vam na poti zagotavlja maksimalno podporo – tudi če se ne gre za goro McKINLEY, najvišji vrh Severne Amerike, pravo skalnato lepotico, ki očara s svojo veličino in originalnostjo. Ta naravni spomenik je sinonim za svobodo in moč narave, za njeno divjo lepoto in težke razmere, pred katerimi so se ljudje poskušali zaščititi. Ta gora je srce in duša znamke McKINLEY:

Simbol naše globoke povezanosti z naravo in zavezanost k izdelkom visoke kakovosti. To so izdelki, ki ne združujejo le več kot  30 let izkušenj v pohodništvu, temveč tudi veliko mero strasti in predanosti.

Kot eden največjih evropskih dobaviteljev visokokakovostne opreme za pohodništvo ne počivamo na dosedanjih lovorikah, temveč unovčujemo dosedanje izkušnje in stike z entuziasti širom sveta, ki ljubijo pohodniške izkušnje na prostem, da bi tudi v prihodnje kupcu zagotavljali prave izdelke za njihovo povsem osebno doživetje narave.   

Izdelki McKINLEY so tako dobro »opremljeni«, da boste dobili pravo vrednost za svoj denar in zato ni bojazni, da bi bila vaša nakupna odločitev napačna. Čeprav se lahko pohvalimo z več kot 25 let izkušenj, naše izdelke še vedno testiramo. Imamo to srečo, da lahko to počnemo tam, kjer se počutimo najbolj doma: v naravi. 

Spletna stran McKINLEY