The World‘s Number 1 in Sports Retailing.

Zaveze kupcem

Pri našem vsakdanjem delu v pisarnah in prodajalnah zavzema kupec osrednje mesto našega zanimanja. Da bi vam zagotovili najboljšo storitev in podporo tudi kadar ste na poti, smo povezani na mednarodni ravni, tako lahko vsak kupec poišče pomoč ali nasvet v celotni mreži  prodajaln Intersport v vseh državah, ne gleda na to, kje ste izdelek prvotno kupili.
 

 

 

 

ZADOVOLJSTVO IN POMOČ KUPCEM PO VSEM SVETU

Predstavljajte si sredino julija, ko je vroče in toplo. Osrečujejo in navdušujejo vas posebna doživetja v naravi. Končno ste si kupili kupolast šotor, ki ste si ga tako dolgo ogledovali in sedaj ste nestrpni, da bi ga poizkusili. V petek zvečer pritrdite kolo na streho, v avto pa spravite šotor ter ostale stvari in se napotite vašemu najljubšemu kotičku za kampiranje naproti. Cannes, Norveška, Bovec  ….

Ko ste se vrnili z jutranje vožnje s kolesom ob obali, ste ugotovili, da sta dve vrvi odtrgani. Se vam je to kdaj pripetilo?

Naša mednarodna mreža prodajaln vam omogoča, da lahko izdelke odnesete v katerokoli prodajalno INTERSPORT in vam bodo priskočili na pomoč. Ko kupujete v INTERSPORTU, meje niso ovira. Za pomoč ali nasvet se lahko obrnete v vsako našo prodajalno in to v vsaki državi, ne glede na to, kje ste opravili prvoten nakup.

VRAČILO DENARJA*

Ponovno je tukaj sezona za morje in plažo. V torek po službi se skupaj s prijateljicami odpravite po nakupih garderobe za na plažo. Rada bi se popolno opremila za vroče poletne dni, zato želiš kupiti kopalke, japonke, sončna očala, krilo in še. Ker se prodajalne počasi zapirajo, v naglici izbereš roza krilo in ga dodaš v košaro z ostalimi izdelki.

Nekaj dni kasneje, ko se odpravljaš na plažo v novih zelenih kopalkah, nadeneš še krilo in v trenutku se zaveš, da tole ne bo najboljša kombinacija. Zagotovo ste se že kdaj ujeli v situaciji, ko vam je v trenutku postalo žal, da ste kupili nek izdelek ali izbrali »napačno« barvo.

Ker krilo še ni bilo nošeno in imaš shranjen račun ali kakšno drugo potrdilo o plačilu, lahko krilo vrneš v svojo lokalno prodajalno INTERSPORT, ga zamenjaš ali pa ti bomo vrnili denar.

*Pogoji za vračilo denarja:
- Kupec mora imeti račun oziroma potrdilo o plačilu z gotovino. 
- Izdelek mora biti v originalni embalaži ali pa mora biti originalna embalaža nepoškodovana in priložena izdelku.
- Izdelek ne sme biti uporabljen oz. mora biti brezhiben.
- Vračilo je možno v 14-dneh od dneva nakupa.

STROKOVNO IN OSEBNO SVETOVANJE IN STORITVE
Tvoje smučke so že tako »old school«, da bi bil nanje ponosen še Warren Miller. Za to leto ste se odločili, da se celotna družina zbere v smučarskem središču Kranjska Gora. In dobro veste, da če se tam pojavite s temi starimi smučmi, vas bodo vaši otroci še dolgo in neumorno zbadali.

Ker se je v tem času v smučanju zgodil velik preskok, se ne znajdete najbolje v široki ponudbi novih smuči in njihovih tehnologij. Morda čutite manjše nelagodje preden se odpravite po nakupih nove opreme, saj domnevate, da vas bodo zasuli s kopico informacij. Ste se pri nakupu opreme kdaj počutili kot da bi bili izgubljeni?

Pridite v prodajalne INTERSPORT – da boste ponovno zasijali na pravih smučeh! Naše prodajno osebje zna prisluhniti vašim potrebam in vam bo nudilo vso podporo pri izbiri. Ko se boste naslednjič z novimi karving smučmi spustili po hribu, se bodo še ozirali za vami. Pokažite jim, kdo ste!

ODLIČEN IZBOR NAJBOLJŠIH ZNAMK 

Vaša nečakinja praznuje svoj 10. rojstni dan. Ste njena edina teta in resnično bi ji želeli podariti nekaj lepega. Je samo ena manjša težava pri izbiri: ona je tako kot vaš oče, atletinja, vi pa se ne zanimate za šport in je vse, kar vas v povezavi s športom zanima vezano na novice o športnih lepotcih iz rumenega tiska. Veste, da ji ne morete več kupiti punčke Barbie ali podobne obleke, ker se je najbrž ne bo želela niti dotakniti. Nihče si seveda ne želi podariti slabega ali neustreznega rojstnodnevnega darila. Poiščite rešitev INTERSPORTU! Postrežemo vam lahko z enkratnim izborom in športno opremo z najnovejšo tehnologijo. In vaši najbližji športni navdušenci bodo zasijali na igrišču!