The World‘s Number 1 in Sports Retailing.

INTERSPORT priporoča: treking kolo Nakamura Platinum 40 in gorsko kolo Nakamura Catch 50 in Cougar 50

Vsako sezono iz naše ponudbe izberemo izdelke priznanih ali ekskluzivnih blagovnih znamk, ki imajo po našem mnenju najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. V kategoriji kolesarjenje smo izbrali treking kolo Nakamura Platinum 40, ki je na voljo v rzaličici za moške in ženske ter 29-palčno gorsko kolo Nakamura Catch 50 in 27,5-palčno gorsko kolo Cougar 50.

 

 

Catch 50 je živahen 29-palčnik. Že na prvi pogled je atraktivnega videza, še bolj pa navduši, ko sedeš za njegovo krmilo. Njegova geometrija je premišljeno zasnovana in ponuja udoben položaj tako pri vzponih kot pri spustih. Opremljen je z vzmetnimi vilicami Suntour s 100 milimetri hoda. Za zaviranje skrbijo diskaste zavore Shimano. Legendarni japonski proizvajalec pa se je podpisal tudi pod oba menjalnika.

 

Cougar 50 je zasnovan v skladu z najnovejšimi gorskokolesarskimi standardi. Opremljen je s 27,5-palčnimi obroči in pnevmatikami, s čimer je učinkovit tako pri vzponih kot spustih. Pohvali se lahko s sodobno geometrijo in kakovostnim okvirjem. Opremljen je z vzmetnimi vilicami Suntour s 100 milimetri hoda, odličnim zadnjim menjalnikom Shimano Deore in učinkovitimi diskastimi zavorami Shimano.

 

 

Poglej video in si oglej gorsko kolo Nakamura Catch 50 in Nakamura Cougar 50 v živo. 

NAKAMURA PLATINUM 40 

Platinum 40 je odličen kolesarski potovalnik, ki se znajde na vsakem terenu od asfalta do makadama in kolovozov. Odlikuje ga kvaliteten okvir z udobno zasnovano geometrijo. Opremljen je z vzmetnimi vilicami Suntour in brezhibno delujočima menjalnikoma Shimano. Za zaviranje skrbijo V-zavore Tektro. Platinum 40 je na voljo v moški in ženski različici.

 

 

 

Poglej video in si oglej treking kolo Nakamura Platinum 40 v živo.