The World‘s Number 1 in Sports Retailing.

Plaža

Poletni meseci so kot ustvarjeni za brezskrbno uživanje in predajanje norčijam.

Čas počitnic je z naskokom najboljši del leta. Takrat skrbi in obveznosti potisnemo nekam v daljavo in se v glavnem predajamo najrazličnejšim užitkom, veseljem, druženju s prijatelji. Te trenutke si lahko popestrimo tudi s številnimi športno-družabnimi aktivnostmi, za katere nam med letom zmanjkuje časa. Pri teh igrah starost sploh ni pomembna.

#4 pripomočki
s katerimi lahko ostaneš aktiven tudi na plaži

1# maska, dihalka in plavutke
Želiš videti dno morja in njegove ''prebivalce''? 
Potapljanje ali snorklanje z masko, dihalko in plavutkami je postalo vse bolj priljubljeno. S primerno opremo lahko narediš prve korake v svet potapljanja.
Za začetek potrebuješ masko in dihalko, za hitrejše premikanje pa si privošči še plavutke.
 

#2 žoga
Pri preganjanje dolgčasa ti lahko pripomore tudi žoga. Z njo lahko igraš ogromno različnih športov.
Prijatelje lahko povabiš, da na plaži igrate odbojko, nogomet, med dvema ognjema ali pa si žogo preprosto podajaš v morju.

#3 loparji
V bližini plaže ponavadi lahko najdem tenis igrišče- vendar to lahko počneš tudi doma.
Kar se tiče opreme pa je bolj priročen ''badminton''. Igraš ga lahko praktično kjerkoli, za zanimivo igro ne potrebuješ niti mreže. Oprema ne tehta veliko in jo lahko odneseš praktično kamorkoli.
 

#4 SUP
 

Si že videl/-a sup na reki, jezeru ali morju? Supanje ali veslanje stoje je postalo globalna vodna uspešnica.
Obstajajo napihjive in klasične različice supov. Napihljive različice imajo ogromno prednosti, kot je priročnost za transport, shranjevanje in teža.

S supom lahko ostaneš aktiven tudi, ko je najbolj vroče. Začneš z vesanjem, ko pa ti postane vroče preprosto skočiš v vodo in se ohladiš.
Si že poskusil-a?