The World‘s Number 1 in Sports Retailing.

Tekaški copati v prodajalnah INTERSPORT

                           Odlična ponudba aktualnih modelov priznanih blagovnih znamk za sezono pomlad-poletje 2018 po najboljših cenah. 

JAMČIMO najboljšo ceno! ZA VSE MODELE TEKAŠKIH COPAT v zalogi prodajaln INTERSPORT.Če boste v katerikoli prodajalni s športnimi izdelki v Sloveniji našli ponudbo za enak model z nižjo ceno, vam ga bomo v prodajalni INTERSPORT prodali po enaki ceni. Če bo potrebno, boste predložili našemu prodajalcu oglas, letak, plakat, kupon ali kak drug dokaz o javni objavi konkurenčne ponudbe v drugi prodajalni. Javna konkurenčna ponudba mora biti pod enakimi pogoji dostopna vsem kupcem v tej prodajalni.

Ponudba o zajamčeni najboljši ceni velja za vse tekaške copate v zalogi prodajaln INTERSPORT in ne velja za ponudbe objavljene za prodajo izključno na internetu. Garancija cene velja za nakupe v količinah, običajnih za gospodinjstvo.

Javna konkurenčna ponudba v prodajalni.

Za javno konkurenčno ponudbo v prodajalni štejemo vsako ponudbo, ki je pod enakimi pogoji dostopna vsem ali večini kupcem v prodajalnah s športno ponudbo na območju Slovenije. Javno objavljene ponudbe za prodajo izključno preko interneta, kataloško prodajo in prodajo po drugih podobnih prodajnih poteh ne štejemo za ponudbo v prodajalni.

Javna konkurenčna ponudba v prodajalni je lahko objavljena v tiskanem oglasu, v televizijskem ali radijskem oglasu, na internetu, plakatu na prodajnem mestu ali drugem mediju, dostopnem vsem kupcem.

Splošne popuste na blagovno znamko ali kategorijo prav tako štejemo med konkurenčne ponudbe v prodajalni, s tem da morajo biti vanjo vključeni modeli, ki jih ponujamo v prodajalnah INTERSPORT. Te ponudbe običajno ne zajemajo ekskluzivnih in drugih modelov, ki jih imamo v ponudbi samo v prodajalnah INTERSPORT, zato za te modele splošnih popustov ne štejemo kot konkurenčno ponudbo.

V tako ponudbo prav tako ne štejemo ponudbe za omejeno količino izdelkov, za desortirane modele, zadnje pare in druge modele, ki so v prodajalnah na voljo v minimalnih količinah npr. enega ali dveh parov.